Over ons

Ken je dat? Dromen van de ideale kleerkast voor je kroost en vol enthousiasme beginnen scrollen en mandjes vullen… Ja? Wij ook! En dan eindigen met overvolle kleerkasten vol fast fashion waarvan niets bij elkaar past, spullen té snel stuk gaan en een gigantisch schuldgevoel erbovenop. Been there, done that.

Enter Second Kid. Want wij – Isabel, Lynn en Hanne – maakten dezelfde fout als jij! Tijd om een zoveelste tabblad in jouw en ons hoofd te sluiten. 

Want hoeveel makkelijker is het om àl jouw favoriete duurzame merken op 1 plek te kunnen kopen en verkopen? Een platform waarbij dat makkelijk kan, je weet van wie en aan wie je verkoopt en dit alles met een persoonlijke aanpak…zo’n plek moest nog geboren worden. Dus stampten we Second Kid uit de grond. 

En met heel veel trots stellen we ons platform aan jou voor! De plek waar je moet zijn als je:

  • houdt van kinderkleding van duurzame merken die niet dertien in een dozijn zijn.
  • graag die preloved stuks wil verkopen aan iemand die er met veel liefde een tweede verhaal voor schrijft.
  • nieuwe, duurzame merken wil leren kennen.
  • houdt van een persoonlijke aanpak.
  • wil kopen en verkopen zonder gedoe. Gewoon – winkelmand in en klaar. Zonder schuldgevoel dan deze keer.

Wat jij nog moet doen: mooie foto’s nemen van je preloved spullen en ze nadien versturen. Wij nemen de rest voor onze rekening. Want dat doen we graag! 

Lees zeker onze blog voor de beste tips om je ideale kleerkast samen te stellen én veel meer!
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. En volg je ons al op instagram?

Het is hier gezellig, zet u, en sluit gerust een tabblad in je hoofd.

Lynn

Mama van Sig en Bab en TV-producer voor VRT. Naast haar liefde voor mooie dingen, chocolade en citytrips is ze ook een kei in organiseren, plannen en ondernemen. Altijd te vinden voor een shoppeke hier of daar of wat geklets met een chai tea latte èn een stuk taart. En ook nog dit: het leven is te kort om te strijken.

Een eigen platform met toffe kleren èn waarmee we mama’s een oplossing kunnen bieden voor die spullen die véél te snel te klein zijn? I-de-aal. Voor Lynn is Second Kid dè manier om commercieel bezig te zijn en tegelijk iets te betekenen voor zo velen.

Benieuwd naar de shop van Lynn? Hierzo! 

Hanne

Neemt elke dag de trein om TV te gaan maken. Danst elke week met Felix (5) en Boris (3) in de keuken. Heeft maandelijks handen die jeuken om het huis verder af te werken en houdt ontzettend van interieur. Organiseert elk jaar haar capsule wardrobe. 

Hanne gelooft in Second Kid, omdat ze als mama van twee jongens het belangrijk vindt dat zij ook mooie, unieke kleren dragen. Omdat er teveel fast fashion is en Hanne daar niet (meer) in gelooft. Omdat het kriebelt om mooie dingen te delen en het andere mama’s en papa’s makkelijker te maken. Efficiëntie is niet voor niets haar favoriete woord.

Iets kopen van Hanne? Dat kan hier

Isabel

Toen bleek dat fulltime prinses worden geen optie was, werd televisie maken de allerbeste tweede keuze. Isabel droomt ervan de wereld te zien met Alexander en Olivia maar vindt haar zetel thuis ook wel een fijne plek. Praten, eten en winkelstraten zijn haar tweede natuur en ooit komt er een dag dat ze dat ook hoopt te zeggen van sporten. Ze is into showbizz, celebrities en royalty. en tussen al dat scrollen door, houdt ze ook van het betere boek.

Het idee om zelf de mooie maar volle kleerkast van Lex en Liv te verkopen, mondde uit in de zotte droom èn realiteit om zelf zo’n marktplaats te starten. Dat ze daardoor ondernemer werd, vindt Isabel best cool. Het feit dat we met z’n allen leven in een tijd waarin overconsumptie, duurzaamheid en originele manieren om daarmee om te gaan dagelijke realiteit zijn, maakt dat Isabel goesting te over heeft om het Second Kid avontuur te beginnen.

De kast van Lex en Liv leegkopen? Hierzo!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes via onze nieuwsbrief!