Emilie De Fauw / 42 / zoon Remy 13 / dochter Babette 10 / favoriete activiteit met het gezin: citytrippen (als het kan)!

Favoriete merken

Bobo Choses, Finger in the Nose, Long live the Queen, The Animals Observatory, Morley, Repose AMS, .... Wanneer deze merken hun nieuwe collecties lanceren, ben ik altijd een week VERLIEFD! Ik let erop dat ik zachte stoffen koop en liefst organic. Ik koop ze bij Goldfish, StudioAimée, Anna Pops, Smallable, Orange Mayonnaise

Kinderkledingtip

Kindermerkkleding is duur dus is het o zo jammer als er een stuk ongedragen blijft omdat je geen match hebt met de rest van de kledingkast. Nu maak ik elk seizoen een foto  van de kleerkast, zo zie ik het kleuren pallet en bouw ik daarop verder met het nieuwe seizoen. Ik doe het ook voor mezelf, superhandig als je gaat winkelen. Sinds ik die tip zelf doorkreeg heb ik zelden nog een miskoop! Om de kleertjes langer mooi te houden was ik ze enkel op lage temperaturen en zien ze geen droogtrommels!

Eerste stapjes op Second Kid

Ik verkocht in mijn eerste week op Second Kid 20 stuks! Fantastisch!
 Mijn ultieme VERKOOPTIP? Doe wat extra moeite om een goede foto te posten zodat je artikel er mooi uitziet. Ik geloof dat je dan sneller verkoopt!

Tweedehands

Ik koop zelf graag tweedehands. Om de topstukken van mijn kinderen een tweede leven te geven is Second Kid voor mij dé plek. Zalig toch hoe die favoriete kledingstukken aan een nieuw verhaal beginnen. De cardigan van Morley die nog te koop staat in mijn winkeltje is één van die favorieten. Wat een beauty! Stoer en frivool, zowel feestelijk als casual te combineren. Benieuwd bij welke Second Kid die terecht zal komen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes via onze nieuwsbrief!