Second Kid

Shop

Hoe verkoop je op Second Kid?

Hoe verkoop je op Second Kid?

MAAK FOTO’s

Neem enkele goede foto’s van je item, liefst op een witte achtergrond en zonder flits. Als je dat fijn vindt, voeg dan eentje toe waarop het kledingstuk gedragen wordt. Dat geeft sfeer! Neem zeker ook een detailfoto.
TIP: Verkoop enkel de beste en mooiste stuks via dit kanaal.

UPLOAD JE ITEM

Log in op Second Kid en voeg je item toe aan je online kleerkast. Bepaal de prijs die je er voor wilt en stel een duidelijke omschrijving op. Vertel zeker ook hoe gek je er op was!
Je kan enkel kiezen uit specifieke merken, dat klopt! We willen bewust geen andere stuks verkopen op Second Kid omdat we geloven dat deze onafhankelijke merken onze wereld kleuren op een kwalitatieve en ecologische manier.
TIP: Tel 17% extra bij je gewenste verkoopprijs. Zo kost het gebruik van Second Kid je niets extra. In ruil bereik je meteen honderden geïnteresseerden met hetzelfde profiel.

KLAAR IS KEES

Je item is nu meteen zichtbaar voor al die mama’s die net als jij fan zijn van deze mooie merken. Je item verdwijnt dus niet tussen een massa kledij van ketens en je moet niet ‘up-en’ of PM’en en geen rekeningnummers delen.

VERKOCHT!

Je verkoopt je item! De koper betaalt snel èn veilig via het platform. Zodra je de aankoop goedkeurt wordt de transactie definitief. Meer dan 80% van de verkoopprijs wordt naar jouw rekening overgemaakt.

VERSTUUR

Je hebt nu 5 dagen de tijd om het item te versturen. Maak er een tof pakket van, da’s altijd fijn!

GENIET

De koper ontvangt je pakket en laat een review achter. En jij? Jij hebt weer wat extra budget om zelf mee te gaan shoppen! En oh ja, onze planeet, die is er ook beter op geworden.
TIP: Wist je dat je aan je koper kan voorstellen om jou als verkoper te volgen? Handig toch?